Luni-vineri intre orele 09.00-18.00
Fax: 021.202.31.00
Vedere de pe statia spatiala internationala.jpg
Zburând pentru prima oară în 1984, naveta Discovery este cea de-a treia navetă spaţială operaţională şi cea mai bătrână dintre cele aflate în serviciul centrului NASA. Discovery a efectuat misiuni de cercetare, dar şi de asamblare a Staţiei Spaţiale Internaţionale.
Naveta işi trage numele de la vasul de explorare Discovery, care l-a însoţit pe exploratorul James Cook în timpul ultimei sale călătorii importante.
Discovery a fost naveta care a lansat telescopul spaţial Hubble, iar a doua şi a treia misiune de întreţinere a telescopului au fost conduse, de asemenea, de echipajul de pe Discovery. Naveta a lansat proba Ulysses şi trei sateliţi TDRS, fiind totodata aleasă de două ori ca vehicul pentru reîntoarcerea la zbor, prima dată în 1986, după dezastrul navetei Challenger (produs în 1984), dar şi în cele două misiuni din iulie 2005 şi iulie 2006, după dezastrul navetei Columbia (produs in 2003).

Naveta a făcut 38 zboruri, petrecând 352 zile în spaţiu, completând 5,628 orbite. A parcurs 230,003,477 km (pana in decembrie anul trecut). Discovery a efectuat cele mai multe zboruri individuale decât orice altă navetă în istorie.

Misiuni importante:
STS-41-D: Primul zbor
STS-51-D: A transportat primul membru al Congresului American în spaţiu, Senatorul Jake Garn (R-UT)
STS-26: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Challenger (STS-51-L)
STS-31: Lansarea Telescopului Spaţial Hubble
STS-95: Al doilea zbor al lui John Glenn, cel mai bătran om în spaţiu şi al doilea membru al Congresului în spaţiu.
STS-92, a 100-a misiune a unei Navete Spaţiale
STS-114: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Columbia (STS-107)
STS-121: A doua misiune de reîntoarcere la zbor după Columbia şi prima lansare pe data de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite Ale Americii.
STS-116: Prima lansare pe timp de noapte după dezastrul Columbia
STS-131: Cea mai lunga misiune pentru Discovery

Conform informarilor oficiale, Discovery va fi scoasă din uz în acest an, iar NASA a oferit naveta către Smithsonian Institution's National Air and Space Museum pentru expunere şi conservare ca parte a colecţiei naţionale după ce va fi scoasă din uz urmand ca aceasta sa inlocuiasca naveta Enterprise în interiorul muzeului.
lansare.jpg
Discovery.jpg

Avem grija de investitia dumneavoastra

Daca intentionati sa adaugati pe lista bunurilor dumneavoastra o casa de vacanta sau o vila superba in aceasta perioada, va oferim pachetul complet de servicii: design, proiectare, executie si finisare.
home-business.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
Statii de epurare pentru curatarea unei cantitati de apa cuprinsa intre 0,8 mc/zi si 30 mc/zi la preturi cuprinse intre 1.800 euro+tva si 19.450 euro+tva.
* Preturile contin discount fata de lista de pret a fabricantului.
** Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe tcc.vanzari@gmail.com
thumb_big_normal_45.JPG
THERMAL COAT CONTINENTAL impreuna cu unul dintre partenerii sai de prestigiu din Romania va ofera posibilitatea achizitionarii, montarii si folosirii pe termen indelungat a pompelor geotermale CLINT fabricate in statul New Jersey, USA.

Sistemul complet care cuprinde si o pompa de caldura absoarbe caldura Pamantului sau poate disipa excesul termic in sol utilizand panzele freatice sau ape de suprafata, iar acolo unde acestea nu sunt accesibile se utilizeaza un schimbator de caldura cu bucla inchisa.

Pentru climatizare sau incalzirea apei menajere, logica alegerii unei instalatii este simpla. Sistemul care are cele mai scazute costuri de exploatare si totodata are cele mai mici cheltuieli de maintenanta (intretinere) este instrumentul ideal atat in contextul actual cat si in viitorul apropiat moment in care energia va deveni tot mai scumpa punandu-se accentul pe tehnologii non poluante. Energia geotermala functioneaza zi si noapte, indifferent de conditiile atmosferice si clima zonei.

Avantajele alegerii unui sistem geotermal cu pompa de caldura CLINT:
- Comfort garantat de calitatea produselor americane coroborata cu servicii de calitate romanesti.
Avand in vedere faptul ca acest system nu utilizeaza combustibili fosili si nici gaze, va veti simti confortabil intrucat nu exista niciun fel de poluare (nici olfactiva, nici fonica). Acest aparat se integreaza exceptional in peisajul caminului dumneavoastra fiind compact si extraordinar de silentios.

- Economie de energie.
Produsele Geotermale CLINT sunt proiectate pentru a folosi la maxim proprietatea Pamantului de a absorbi si a ceda cu usurinta o parte din energia sa. Pompele de caldura folosesc electricitatea pentru a transporta energia, nu pentru a o crea, astfel realizandu-va uimitoare economii de energie.

- Protectia mediului inconjurator.
Intr-o lume tot mai ingrijorata de modul cum folosim energia si de protectia mediului ce altceva ar putea avea mai multa logica decat folosirea energiei curata si gratuite a pamantului? Acest sistem nu genereaza poluare sau reziduri.

- Eficienta.
Acest sistem de incalzire si/sau racire genereaza pana la 4 unitati de energie (Kw) pentru fiecare Kw pe care il platiti. Un sistem atat de eficient incat va economiseste energia si banii pentru incalzirea pe timp de iarna sau aerul conditionat necesar in timpul verii. Totodata pompele de caldura va asigura apa calda necesara tot timpul anului indiferent de conditiile atmosferice si clima.

Terra ne ajuta sa profitam de energia degajata de Soare prin faptul ca in adancul pamantului temperatura este apropiata de temperatura media anuala a zonei. Acolo, datorita proprietatii de termoizolare a solului variatiile termice sezonale au un efect foarte redus. Desi este revolutionara tehnologia care poate profita de aceasta sursa de caldura, in acelasi timp este si destul de accesibila. Pe proprietatea din apropierea oricarui imobil echipele noastre pot executa rapid un schimbator de caldura (bucla deschisa, bucla inchisa sau bucla verticala, in functie de teren) pe care il va conecta la o pompa CLINT. Cu oricare dintre cele trei metode, numai o fractiune din energie vine din electricitate, in timp ce majoritatea energiei termice vine chiar din Terra. In concluzie pretul utilizarii este mai mic decat al oricarei alta alternative pentru comfort, iar economia de energie plateste investitia si va aduce beneficii toata viata.

Pentru a va indruma catre produsul optim necesitatilor dumneavoastra va rugam sa ne transmiteti urmatoarele informatii:
- datele de identificare (persoana fizica: numele si prenumele; persoana juridica: nr. inreg. Reg. Com. J ..../..../....., C.U.I........)
- destinatia cladirii avuta in vedere (casa familiala, vila, pensiune, motel, hotel, cladire de birouri, hala de productie, depozit)
- suprafata
- proiectul de arhitectura, rezistenta si instalatii al constructiei
- detalii despre instalatiile de incalzire si climatizare
- studiu geologic pe teritoriul cladirii cu litografia pana la -100 metri

Pentru detalii suplimentare, oferta de prêt, conditii de plata si termen de realizare va rugam sa contactati specialistii nostri pe adresele tcc.dezvoltareafaceri@gmail.com ori tcc.prahova@gmail.com

Dupa ce primiti oferta noastra de pret, va rugam sa completati Formularul de achizitie sisteme ecologice si sa ni-l transmiteti pe mail impreuna cu numarul dumneavoastra de telefon pentru a putea fi contactat in cel mai scurt timp de catre reprezentantii nostri in scopul de a va comunica intocmirea facturii proforme.
Sistem geotermal cu bucla deschisa
Sistem geotermal cu bucla deschisa
Sistem geotermal cu bucla inchisa
Sistem geotermal cu bucla inchisa
imagesCAJXUZLA2.JPG
Imobilele ofertate "la rosu" de fapt sunt predate cumparatorului avand o serie de lucrari care le pot cataloga ca fiind constructii predate "la gri", insa pentru care alte societati va solicita sume suplimentare, iar noi nu.

TCC HOUSE 1 (casa noua P+E+M);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 330 mp;
Pret “la rosu” = 62.640 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 2 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 234 mp;
Pret “la rosu” = 47.570 € + TVA
Pret “la cheie” = 76.900 € + TVA

TCC HOUSE 3 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 235 mp;
Pret “la rosu” = 49.900 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 4 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 87,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 175 mp;
Pret “la rosu” = 39.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.800 € + TVA

TCC HOUSE 5 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 70,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 141 mp;
Pret “la rosu” = 37.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 62.000 € + TVA

TCC HOUSE 6 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 84 mp;
Suprafata totala desfasurata = 165 mp;
Pret “la rosu” = 41.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.000 € + TVA

TCC HOUSE 7 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 114,92 mp;
Suprafata totala desfasurata = 179 mp;
Pret “la rosu” = 45.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 67.900 € + TVA

TCC HOUSE 8 (vila P+1E+M);
Suprafata construita la sol = 85,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 265 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 91.000 € + TVA

TCC HOUSE 9 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 127 mp;
Suprafata totala desfasurata = 254 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 10 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 106 mp;
Suprafata totala desfasurata = 211 mp;
Pret “la rosu” = 51.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 83.000 € + TVA

TCC HOUSE 11 (vila montana P+E+M);
Suprafata construita la sol = 130,72 mp;
Suprafata totala desfasurata = 345 mp;
Pret “la rosu” = 65.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 12 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata totala desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 180 mp usor inclinat si hidroizolat cu lichid ceramic
Pret “la rosu” = 79.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 13 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 87.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 14 (Locuinta trifamiliala dotata cu lift: P+2E);
Suprafata construita la sol = 200 mp;
Suprafata totala desfasurata = 600 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 130.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 225.000 € + TVA

TCC HOUSE 15 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 263 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 85.000 € + TVA

TCC HOUSE 16 (casa noua unifamiliala);
Suprafata construita la sol = 166 mp;
Suprafata totala desfasurata (cu terase) = 212 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 80.000 € + TVA

Pentru mai multe detalii despre conditiile de contractare si plata, modalitati de executie, finisaje, bonusuri oferite pentru achizitionarea la cheie a imobilelor sau pentru termene de predare va invitam sa vizitati sectiunea Constructii noi.
Unic reprezentant comercial al singurului producator european de skiduri GPL subterane brevetate international, omologate CE si certificate MID;
Distribuitor national al materialelor de constructii (BCA, pavaje, borduri, jgheaburi, tigle de beton) si al celui mai nou produs termo-hidro-fonoizolator dezvoltat de cercetatorii institutului spatial NASA;
Prestator de servicii de design,proiectare si antreprenor general pentru constructii civile, comerciale si industriale;
Constructor si designer al statiilor de distributie GPL/carburant/mixte in regim comercial sau de incinta;
Dealer national pentru statii de epurare si separatoare de hidrocarburi agrementate in Romania;
Consultant in servicii de mediu, metrologie, marketing, dezvoltarea afacerilor si servicii energetice la nivel national.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one