Luni-vineri intre orele 09.00-18.00
Fax: 021.202.31.00
Vedere de pe statia spatiala internationala.jpg
Zburând pentru prima oară în 1984, naveta Discovery este cea de-a treia navetă spaţială operaţională şi cea mai bătrână dintre cele aflate în serviciul centrului NASA. Discovery a efectuat misiuni de cercetare, dar şi de asamblare a Staţiei Spaţiale Internaţionale.
Naveta işi trage numele de la vasul de explorare Discovery, care l-a însoţit pe exploratorul James Cook în timpul ultimei sale călătorii importante.
Discovery a fost naveta care a lansat telescopul spaţial Hubble, iar a doua şi a treia misiune de întreţinere a telescopului au fost conduse, de asemenea, de echipajul de pe Discovery. Naveta a lansat proba Ulysses şi trei sateliţi TDRS, fiind totodata aleasă de două ori ca vehicul pentru reîntoarcerea la zbor, prima dată în 1986, după dezastrul navetei Challenger (produs în 1984), dar şi în cele două misiuni din iulie 2005 şi iulie 2006, după dezastrul navetei Columbia (produs in 2003).

Naveta a făcut 38 zboruri, petrecând 352 zile în spaţiu, completând 5,628 orbite. A parcurs 230,003,477 km (pana in decembrie anul trecut). Discovery a efectuat cele mai multe zboruri individuale decât orice altă navetă în istorie.

Misiuni importante:
STS-41-D: Primul zbor
STS-51-D: A transportat primul membru al Congresului American în spaţiu, Senatorul Jake Garn (R-UT)
STS-26: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Challenger (STS-51-L)
STS-31: Lansarea Telescopului Spaţial Hubble
STS-95: Al doilea zbor al lui John Glenn, cel mai bătran om în spaţiu şi al doilea membru al Congresului în spaţiu.
STS-92, a 100-a misiune a unei Navete Spaţiale
STS-114: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Columbia (STS-107)
STS-121: A doua misiune de reîntoarcere la zbor după Columbia şi prima lansare pe data de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite Ale Americii.
STS-116: Prima lansare pe timp de noapte după dezastrul Columbia
STS-131: Cea mai lunga misiune pentru Discovery

Conform informarilor oficiale, Discovery va fi scoasă din uz în acest an, iar NASA a oferit naveta către Smithsonian Institution's National Air and Space Museum pentru expunere şi conservare ca parte a colecţiei naţionale după ce va fi scoasă din uz urmand ca aceasta sa inlocuiasca naveta Enterprise în interiorul muzeului.
lansare.jpg
Discovery.jpg

Avem grija de investitia dumneavoastra

Daca intentionati sa adaugati pe lista bunurilor dumneavoastra o casa de vacanta sau o vila superba in aceasta perioada, va oferim pachetul complet de servicii: design, proiectare, executie si finisare.
home-business.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
Statii de epurare pentru curatarea unei cantitati de apa cuprinsa intre 0,8 mc/zi si 30 mc/zi la preturi cuprinse intre 1.800 euro+tva si 19.450 euro+tva.
* Preturile contin discount fata de lista de pret a fabricantului.
** Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe tcc.vanzari@gmail.com

Termografieri, audit energetic si certificate de performanta (eficienta) energetica

CFI.jpg
THERMAL COAT CONTINENTAL impreuna cu un partener de prestigiu national ofera tuturor persoanelor interesate din orice localitate a tarii posibilitatea achizitionarii a serviciilor de termografiere, de audit energetic si de obtinere a certificatelor energetice obligatorii de la 1 ianuarie 2011 si necesare perfectarii contractelor de vanzare-cumparare sau de inchiriere a imobilelor din Romania precum si demararii lucrarilor de reabilitare termica.

Dupa cum bine se stie, radiatia in infrarosu nu poate fi perceputa visual de nicio fiinta terestra. Cu toate acestea, orice obiect a carui temperatura depaseste punctul de zero absolut care este aproximativ -273 grade Celsius, emite radiatii in infrarosu. Singurele echipamente care pot detecta acest tip de radiatie sunt camerele de termoviziune care pot converti radiatia in infrarosu in semnal electric ce este prezentat apoi sub forma vizuala putand fi depistate si cele mai mici diferente de temperatura. Pe baza imaginilor termice vizibile se poate face o analiza cantitativa si calitativa a temperaturii existente intr-o cladire observandu-se clar daca imobilul transfera usor in mediul exterior caldura. Utilizarea camerelor de termoviziune portabile ofera un mare potential de investigare in foarte multe domenii. Imaginile termice sunt de mare ajutor in activitatea de prevenire si intretinere, dar si in monitorizarea si controlul cladirilor in vederea stabilirii solutiilor tehnice adecvate. In situatia realizarii unui audit energetic intr-o unitate de productie a agentului termic, o imagine termica precisa detecteaza si evidentiaza zonele cu probleme, in timp ce alte metode necesita oprirea productiei sau demontarea sistemului de conducte.

Anumite camere de termoviziune pot fi folosite si in domeniul instalatiilor pentru localizarea fisurilor in sistemele de incalzire prin pardoseala sau a conductelor greu accesibile si stabilirea cauzelor acestor defecte. Cele echipate cu o sonda radio pentru masurarea in timp real a temperaturii si umiditatii, pot detecta zonele periculoase in care poate apare mucegaiul, chiar daca acestea sunt situate in colturi sau locuri ascunse privirii. Printre avantajele alegerii serviciilor noastre se regasesc analiza rapida si eficienta coroborata cu rezultate deosebite.

Performanta energetica reprezinta "energia efectiv consumata sau estimata pentru a raspunde necesitatilor legate de utilizarea normala a cladirii, necesitati care includ in principal: incalzirea, prepararea apei calde de consum, racirea, ventilarea si iluminatul. Performanta energetica a cladirii se determina conform unei metodologii de calcul si se exprima prin unul sau mai multi indicatori numerici care se calculeaza luandu-se in considerare izolatia termica, caracteristicile tehnice ale cladirii si instalatiilor, proiectarea si amplasarea cladirii in raport cu factorii climatici exteriori, expunerea la soare si influenta cladirilor invecinate, sursele proprii de producere a energiei si alti factori, inclusiv climatul interior al cladirii, care influenteaza necesarul de energie".

Certificatul de Performanta Energetica se poate solicita atat pentru constructiile care urmeaza sa se edifice, cat si pentru cladiri existente ce au destinatia de:
• locuinte unifamiliale (case rezidentiale, vile, case de vacanta)
• blocuri de locuinte
• cladiri de birouri
• cladiri publice sau private de invatamant
• spitale
• hoteluri, moteluri si restaurante
• sali de sport, de fitness, de bodybuilding, piscine acoperite
• constructii pentru servicii de comert (magazine, mall-uri, supermarket-uri)
• orice alte tipuri de cladiri consumatoare de energie,
De la 1 ianuarie 2011 orice dezvoltator al unui proiect imobiliar, fiecare investitor in Romania care isi construieste cladiri comerciale/industriale, precum si toate persoanele fizice care intentioneaza sa-si edifice un imobil nou, sunt obligate sa obtina si un Certificat de Performanta Energetica care se se cuprinde in documentatia pentru receptia la terminarea lucrarilor, pastrandu-se la cartea tehnica a constructiei. Pentru cladirile existente care necesita lucrari de reabilitare termica finantate din fonduri publice sau credite externe contractate sau garantate de stat, fundamentarea necesitatii lucrarilor de reabilitare se face prin Raport de Audit Energetic, parte componenta a studiului de fezabilitate.

Certificatele includ date privind eficienta energetica a locuintei sau a cladirii per ansamblu. Clasele A si B indica un consum scazut de energie (incalzire, apa calda, iluminat, climatizare, consum de energie solara, eoliana, geotermala), clasele C si D reflecta un consum mediu, iar clasele E, F si G evidentiaza cheltuieli mari efectuate pentru utilizarea cladirii.

In baza consultantei tehnice putem oferi recomandari pentru imbunatatirea calitatii locuintei, din punctul de vedere al consumurilor energetice. Certificatul este valabil 10 ani si il remitem clientului in regim urgent (36-48 ore) sau in regim normal (4 zile lucratoare).
Printre elementele analizate care determina rezultatele finale se regaseste starea subsolului (inundabil sau nu), accesul securizat in cladire, tipul ferestrelor si al usilor (lemn, metal, pvc, aluminiu), sistemul de incalzire (centralizat sau propriu), coloanele de distributie si caloriferele, tencuiala exterioara, finisajele interioare, acoperisul si consumatori casnici.

Datorita complexitatii consultantei tehnice si analizei energetice, orice proprietar de cladire civila, comerciala sau industriala care doreste obtinerea Certificatului de Performanta Energetica, dupa transmiterea comenzii ferme catre Departamentul Dezvoltare Afaceri in baza ofertei de prêt care i-a fost comunicata si dupa plata facturii proforme in timp de 12-24 ore de la primirea sa, va trebui sa puna la dispozitia inginerilor nostri specialisti urmatoarele documente:
- Plan de situatie cu incadrarea cladirii in functie de punctele cardinale si vecinatati
- Cartea tehnica a cladirii si proiectul de arhitectura, rezistenta si instalatii (electrice, apa calda)
- Planul de executie, sectiuni longitudinale si transversale, detalii constructive pentru pereti, terase, pod, pardoseala;
- Cartea tehnica a centralei termice proprii
- Fisa tehnica sau procesul-verbal de la receptia lucrarilor de montare ferestre si/sau usi din aluminiu sau pvc, cu geam termopan
- Fisa tehnica a altor instalatii: climatizare, panouri solare, pompe geotermale, instant de apa calda, boiler, cazan cu combustibil solid, sistem de epurare racordat la instalatia electrica, sistem de gazeificare a cladirii cu propan etc.

Pentru cereri de oferta de prêt va invitam sa contactati Departamentul Dezvoltare Afaceri pe oricare dintre adresele de mail
tcc.dezvoltareafaceri@gmail.com (pentru zonele Moldova si Dobrogea);
tcc.romania@gmail.com (pentru zona Transilvania);
tcc.muntenia@gmail.com (pentru zonele Muntenia si Oltenia)
mentionandu-ne numele, prenumele si telefonul dumneavoastra, precum si urmatoarele informatii despre ceea ce doriti si imobilul avut in vedere:

1) □ termografiere;
2) □ eliberare certificat energetic pentru: □ casa familiala; □ vila; □ bloc; □ pensiune; □ hotel; □ restaurant; □ magazin; □ birouri;
3) □ audit energetic pentru: □ complex turistic; □ complex industrial; □ complex comercial; □ unitate de productie; □ rafinarie/combinat
4) □ construit/a in anul 19…../ 20….. din: □ caramida; □ beton; □ BCA; □ boltari; □ lemn; □ OSB; □ structura metalica; □ panouri sandwich
5) □ avand suprafata de ……… mp, camere …… , fiind: □ termoizolat; □ neizolat termic;
6) □ avand sistem de incalzire: □ centralizat; □ centrala proprie pe gaze; □ centrala pe combustibil solid;
7) □ situat in judetul ……………….., localitatea ………………………………., strada …………………………, nr ......., bloc ……, scara ….., etaj …….., ap …..;
8) Scopul solicitarii serviciilor este pentru perfectarea □ credit bancar; □ vanzare; □ cumparare; □ inchiriere; □ reabilitare termica

Dupa ce primiti oferta noastra de pret, va rugam sa completati Formularul de achizitie servicii energetice si sa ni-l transmiteti pe mail impreuna cu numarul dumneavoastra de telefon pentru a putea fi contactat in cel mai scurt timp de catre reprezentantii nostri in scopul de a va comunica intocmirea facturii proforme.
Certificat de performanta energetica - pag.1
Certificat de performanta energetica - pag.1
Certificat de performanta energetica - pag.2
Certificat de performanta energetica - pag.2
883840l-202x0-w-babb70bb.jpg
valori.jpg
header.jpg
Imobilele ofertate "la rosu" de fapt sunt predate cumparatorului avand o serie de lucrari care le pot cataloga ca fiind constructii predate "la gri", insa pentru care alte societati va solicita sume suplimentare, iar noi nu.

TCC HOUSE 1 (casa noua P+E+M);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 330 mp;
Pret “la rosu” = 62.640 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 2 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 234 mp;
Pret “la rosu” = 47.570 € + TVA
Pret “la cheie” = 76.900 € + TVA

TCC HOUSE 3 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 235 mp;
Pret “la rosu” = 49.900 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 4 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 87,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 175 mp;
Pret “la rosu” = 39.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.800 € + TVA

TCC HOUSE 5 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 70,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 141 mp;
Pret “la rosu” = 37.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 62.000 € + TVA

TCC HOUSE 6 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 84 mp;
Suprafata totala desfasurata = 165 mp;
Pret “la rosu” = 41.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.000 € + TVA

TCC HOUSE 7 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 114,92 mp;
Suprafata totala desfasurata = 179 mp;
Pret “la rosu” = 45.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 67.900 € + TVA

TCC HOUSE 8 (vila P+1E+M);
Suprafata construita la sol = 85,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 265 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 91.000 € + TVA

TCC HOUSE 9 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 127 mp;
Suprafata totala desfasurata = 254 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 10 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 106 mp;
Suprafata totala desfasurata = 211 mp;
Pret “la rosu” = 51.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 83.000 € + TVA

TCC HOUSE 11 (vila montana P+E+M);
Suprafata construita la sol = 130,72 mp;
Suprafata totala desfasurata = 345 mp;
Pret “la rosu” = 65.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 12 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata totala desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 180 mp usor inclinat si hidroizolat cu lichid ceramic
Pret “la rosu” = 79.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 13 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 87.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 14 (Locuinta trifamiliala dotata cu lift: P+2E);
Suprafata construita la sol = 200 mp;
Suprafata totala desfasurata = 600 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 130.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 225.000 € + TVA

TCC HOUSE 15 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 263 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 85.000 € + TVA

TCC HOUSE 16 (casa noua unifamiliala);
Suprafata construita la sol = 166 mp;
Suprafata totala desfasurata (cu terase) = 212 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 80.000 € + TVA

Pentru mai multe detalii despre conditiile de contractare si plata, modalitati de executie, finisaje, bonusuri oferite pentru achizitionarea la cheie a imobilelor sau pentru termene de predare va invitam sa vizitati sectiunea Constructii noi.
Unic reprezentant comercial al singurului producator european de skiduri GPL subterane brevetate international, omologate CE si certificate MID;
Distribuitor national al materialelor de constructii (BCA, pavaje, borduri, jgheaburi, tigle de beton) si al celui mai nou produs termo-hidro-fonoizolator dezvoltat de cercetatorii institutului spatial NASA;
Prestator de servicii de design,proiectare si antreprenor general pentru constructii civile, comerciale si industriale;
Constructor si designer al statiilor de distributie GPL/carburant/mixte in regim comercial sau de incinta;
Dealer national pentru statii de epurare si separatoare de hidrocarburi agrementate in Romania;
Consultant in servicii de mediu, metrologie, marketing, dezvoltarea afacerilor si servicii energetice la nivel national.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one