Luni-vineri intre orele 09.00-18.00
Fax: 021.202.31.00
Vedere de pe statia spatiala internationala.jpg
Zburând pentru prima oară în 1984, naveta Discovery este cea de-a treia navetă spaţială operaţională şi cea mai bătrână dintre cele aflate în serviciul centrului NASA. Discovery a efectuat misiuni de cercetare, dar şi de asamblare a Staţiei Spaţiale Internaţionale.
Naveta işi trage numele de la vasul de explorare Discovery, care l-a însoţit pe exploratorul James Cook în timpul ultimei sale călătorii importante.
Discovery a fost naveta care a lansat telescopul spaţial Hubble, iar a doua şi a treia misiune de întreţinere a telescopului au fost conduse, de asemenea, de echipajul de pe Discovery. Naveta a lansat proba Ulysses şi trei sateliţi TDRS, fiind totodata aleasă de două ori ca vehicul pentru reîntoarcerea la zbor, prima dată în 1986, după dezastrul navetei Challenger (produs în 1984), dar şi în cele două misiuni din iulie 2005 şi iulie 2006, după dezastrul navetei Columbia (produs in 2003).

Naveta a făcut 38 zboruri, petrecând 352 zile în spaţiu, completând 5,628 orbite. A parcurs 230,003,477 km (pana in decembrie anul trecut). Discovery a efectuat cele mai multe zboruri individuale decât orice altă navetă în istorie.

Misiuni importante:
STS-41-D: Primul zbor
STS-51-D: A transportat primul membru al Congresului American în spaţiu, Senatorul Jake Garn (R-UT)
STS-26: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Challenger (STS-51-L)
STS-31: Lansarea Telescopului Spaţial Hubble
STS-95: Al doilea zbor al lui John Glenn, cel mai bătran om în spaţiu şi al doilea membru al Congresului în spaţiu.
STS-92, a 100-a misiune a unei Navete Spaţiale
STS-114: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Columbia (STS-107)
STS-121: A doua misiune de reîntoarcere la zbor după Columbia şi prima lansare pe data de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite Ale Americii.
STS-116: Prima lansare pe timp de noapte după dezastrul Columbia
STS-131: Cea mai lunga misiune pentru Discovery

Conform informarilor oficiale, Discovery va fi scoasă din uz în acest an, iar NASA a oferit naveta către Smithsonian Institution's National Air and Space Museum pentru expunere şi conservare ca parte a colecţiei naţionale după ce va fi scoasă din uz urmand ca aceasta sa inlocuiasca naveta Enterprise în interiorul muzeului.
lansare.jpg
Discovery.jpg

Avem grija de investitia dumneavoastra

Daca intentionati sa adaugati pe lista bunurilor dumneavoastra o casa de vacanta sau o vila superba in aceasta perioada, va oferim pachetul complet de servicii: design, proiectare, executie si finisare.
home-business.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
Statii de epurare pentru curatarea unei cantitati de apa cuprinsa intre 0,8 mc/zi si 30 mc/zi la preturi cuprinse intre 1.800 euro+tva si 19.450 euro+tva.
* Preturile contin discount fata de lista de pret a fabricantului.
** Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe tcc.vanzari@gmail.com
Utilizarea lichidului TC CERAMIC HB este raspandita in toate domeniile de activitate exisente pe Terra, ea putand fi aplicata pe suprafete metalice, beton, caramida, lemn, OSB, sticla, plastic, carton bituminos, rigips folosind metodele clasice de pulverizare sau pensulare. Caracteristici:
• Suprafata pe care se aplica compozitia poate avea o temperatura intre +7°C si +170°C;
• In momentul aplicarii nu este necesar a fi oprita instalatia tehnologica daca temperatura conductelor nu depaseste +170°C;
• Diapazonul temperaturilor de exploatare in cazul unei incalziri unilaterale este de la -60°C la +260°C;
• Timpul de aplicare (maxim 40 secunde pentru 1mp/1strat) este mult micsorat fata de cel necesar izolarii cu materialele clasice;
• Datorita vascozitatii sale continutul unui recipient se poate dilua cu 1-2 litri de apa, fapt care permite utilizarea produsului chiar si in spatii fara ventilatie neexistand posibilitatea intoxicarii;
• Prepararea suprafetei se face conform ISO 8501-1 pana la nivelul Sa3 – “Curatarea cu jet pana la curatenie vizuala”:
- curatarea de murdarie;
- degresarea;
- decaparea;
- eliminarea prafului.
• Membrana TC CERAMIC HB se poate aplica in straturi successive, grosimea unui strat fiind intre 0,4 - 0,5 mm;
• Timpul unei polimerizari complete pentru fiecare strat aplicat este de 24h. Aplicarea urmatorului strat se realizeaza dupa uscarea completa a stratului precedent;
• Consumul de material pentru un singur strat al membranei este intre 0,5 - 0,6 litri la 1m² prin pulverizare si intre 0,6-1,0 litri prin pensulare. Consumul depinde direct de metoda, grosimea aleasa, conditiile aplicarii si de suprafata pe care se aplica;
• Metode de aplicare:
- cu pulverizator cu vid avand putere de dispersie pana la 200 bahr;
- cu pensula (aplicarea se face in aceeasi directie pe toata suprafata).

Sisteme si echipamente de aplicare

Sistemele de aplicare a TC CERAMIC HB pe suprafetele ce trebuiesc izolate sunt variate si depind de materialul care trebuie acoperit si de preferinta:
• otel – aplicare directa sau pe un strat rezistent la coroziune ( fosfatare, grunduire, brunare, etc.);
• metale neferoase si otel galvanizat – aplicare directa
• beton, zidarie, BCA – aplicare directa
• lemn, panouri osb – aplicare directa
• mase plastice – aplicare directa
• alte materiale: carton bituminos, sticla

TC CERAMIC HB poate fi aplicat pe suprafete prin pulverizare cu pistoale pneumatice cu pensula sau cu rulouri. Pensulele sau rulourile sunt recomandate sa se foloseasca pentru suprafete mici, de pana la 50 mp. Tot pentru aplicatii mici exista pe piata un pistol pneumatic de pulverizare tip AR-1 care necesita aer comprimat la 5,5 – 8,2 bar cu furtun de max 30m.

Pentru suprafete mari sau aplicatii industriale, se recomanda folosirea de pistoale de pulverizare profesionale care lucreaza la presiuni inalte (min 200bar) din gama Graco contractor sau Silver Plus cu furtun de alimentare de 3/8 inch (0,95cm). Furtunul trebuie sa aiba o lungime de 15m de la pompa la pistol. INTOTDEAUNA folositi furtun de 3/8 inch (0,95cm) sau MAI MARE. Duza pistolului recomandata 0,021 inch.
Surse de aer comprimat: pentru pistoalele de mai sus se recomanda sa se foloseasca compresoare actionate electric, sau cu motoare termice care sa asigure un debit minim de 4,7 litri/minut la o presiune de minim 210 bar. Pot fi utilizate si pompele actionate pneumatic cu raport de amplificare de 33:1 sau 41:1. Surse de aer recomandate pentru aceste aplicatii sunt Graco 1595 electric sau Graco Bulldog si cele cu motoare termice GM 7000, 7900 sau 10000.

Pentru amestecarea (malaxarea) vopselei inainte de folosire este necesar un mixer electric sau o masina electrica de gaurit de 13mm echipata cu palete standard cu turatia de 300rpm.

Pregatirea suprafetei

Se curata suprafata la luciu metalic, cu deosebire se va indeparta rugina afanata sub forma de ciuperci care dupa acoperirea cu TC Ceramic HB se desprinde de metal impreuna cu acoperirea. Pentru curatire se pot folosi instalatii de sablare portabile cu sau fara recuperarea alicelor, perii metalice, masini de gaurit electrice cu diverse accesorii, hartie smirghel mare.
Dupa curatare este necesar ca suprafata sa fie tratata cu acid ortofosforic sau alt tip de convertor de rugina, dupa care pentru neutralizarea acidului se spala cu apa din abundenta. Dupa uscare, pe suprafata metalului se poate aplica TC Ceramic HB.
Daca suprafata nu este ruginita, ci numai murdara sau unsuroasa, este necesar si suficient sa indepartati praful si murdaria cu o carpa umeda, iar locurile unsuroase se vor degresa cu alcool sau alti soventi si apoi se va aplica TC Ceramic HB.

Pregatirea materialului TC Ceramic HB pentru folosire

Se ridica capacul canistrei de 19 litri in care este livrat. Se distruge coaja formata la suprafata si se amesteca pana devine lichida. Introduceti si scufundati obligatoriu pana la fundul vasului un mixer sau o masina de gaurit electrica echipata corespunzator si mixati pana acel produs devine ca smantana. Procesul de amestecare completa dureaza 5 – 10 min. Turatia mixerului nu trebuie s depaseasca 300rpm. Se toarna produsul mixat intr-un vas curat printr-un filtru (sita metalica cu ochiuri de 1mm, durslag) desfacand cocoloasele de pe sita cu ajutorul unei pensule. Particulele mari ramase pe filtru dupa pensulare se indeparteaza pentru a nu infunda duza pistolului si pentru a obtine un strat de izolare cu o suprafata neteda si egala ca grosime.

Pentru modalitatea si parametrii de aplicare va invitam sa contactati Departamentul Tehnic al companiei noastre pe adresa de mail tc.ceramic.coat@gmail.com
Imobilele ofertate "la rosu" de fapt sunt predate cumparatorului avand o serie de lucrari care le pot cataloga ca fiind constructii predate "la gri", insa pentru care alte societati va solicita sume suplimentare, iar noi nu.

TCC HOUSE 1 (casa noua P+E+M);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 330 mp;
Pret “la rosu” = 62.640 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 2 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 234 mp;
Pret “la rosu” = 47.570 € + TVA
Pret “la cheie” = 76.900 € + TVA

TCC HOUSE 3 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 235 mp;
Pret “la rosu” = 49.900 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 4 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 87,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 175 mp;
Pret “la rosu” = 39.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.800 € + TVA

TCC HOUSE 5 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 70,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 141 mp;
Pret “la rosu” = 37.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 62.000 € + TVA

TCC HOUSE 6 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 84 mp;
Suprafata totala desfasurata = 165 mp;
Pret “la rosu” = 41.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.000 € + TVA

TCC HOUSE 7 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 114,92 mp;
Suprafata totala desfasurata = 179 mp;
Pret “la rosu” = 45.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 67.900 € + TVA

TCC HOUSE 8 (vila P+1E+M);
Suprafata construita la sol = 85,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 265 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 91.000 € + TVA

TCC HOUSE 9 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 127 mp;
Suprafata totala desfasurata = 254 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 10 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 106 mp;
Suprafata totala desfasurata = 211 mp;
Pret “la rosu” = 51.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 83.000 € + TVA

TCC HOUSE 11 (vila montana P+E+M);
Suprafata construita la sol = 130,72 mp;
Suprafata totala desfasurata = 345 mp;
Pret “la rosu” = 65.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 12 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata totala desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 180 mp usor inclinat si hidroizolat cu lichid ceramic
Pret “la rosu” = 79.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 13 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 87.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 14 (Locuinta trifamiliala dotata cu lift: P+2E);
Suprafata construita la sol = 200 mp;
Suprafata totala desfasurata = 600 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 130.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 225.000 € + TVA

TCC HOUSE 15 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 263 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 85.000 € + TVA

TCC HOUSE 16 (casa noua unifamiliala);
Suprafata construita la sol = 166 mp;
Suprafata totala desfasurata (cu terase) = 212 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 80.000 € + TVA

Pentru mai multe detalii despre conditiile de contractare si plata, modalitati de executie, finisaje, bonusuri oferite pentru achizitionarea la cheie a imobilelor sau pentru termene de predare va invitam sa vizitati sectiunea Constructii noi.
Unic reprezentant comercial al singurului producator european de skiduri GPL subterane brevetate international, omologate CE si certificate MID;
Distribuitor national al materialelor de constructii (BCA, pavaje, borduri, jgheaburi, tigle de beton) si al celui mai nou produs termo-hidro-fonoizolator dezvoltat de cercetatorii institutului spatial NASA;
Prestator de servicii de design,proiectare si antreprenor general pentru constructii civile, comerciale si industriale;
Constructor si designer al statiilor de distributie GPL/carburant/mixte in regim comercial sau de incinta;
Dealer national pentru statii de epurare si separatoare de hidrocarburi agrementate in Romania;
Consultant in servicii de mediu, metrologie, marketing, dezvoltarea afacerilor si servicii energetice la nivel national.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one