Luni-vineri intre orele 09.00-18.00
Fax: 021.202.31.00
Vedere de pe statia spatiala internationala.jpg
Zburând pentru prima oară în 1984, naveta Discovery este cea de-a treia navetă spaţială operaţională şi cea mai bătrână dintre cele aflate în serviciul centrului NASA. Discovery a efectuat misiuni de cercetare, dar şi de asamblare a Staţiei Spaţiale Internaţionale.
Naveta işi trage numele de la vasul de explorare Discovery, care l-a însoţit pe exploratorul James Cook în timpul ultimei sale călătorii importante.
Discovery a fost naveta care a lansat telescopul spaţial Hubble, iar a doua şi a treia misiune de întreţinere a telescopului au fost conduse, de asemenea, de echipajul de pe Discovery. Naveta a lansat proba Ulysses şi trei sateliţi TDRS, fiind totodata aleasă de două ori ca vehicul pentru reîntoarcerea la zbor, prima dată în 1986, după dezastrul navetei Challenger (produs în 1984), dar şi în cele două misiuni din iulie 2005 şi iulie 2006, după dezastrul navetei Columbia (produs in 2003).

Naveta a făcut 38 zboruri, petrecând 352 zile în spaţiu, completând 5,628 orbite. A parcurs 230,003,477 km (pana in decembrie anul trecut). Discovery a efectuat cele mai multe zboruri individuale decât orice altă navetă în istorie.

Misiuni importante:
STS-41-D: Primul zbor
STS-51-D: A transportat primul membru al Congresului American în spaţiu, Senatorul Jake Garn (R-UT)
STS-26: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Challenger (STS-51-L)
STS-31: Lansarea Telescopului Spaţial Hubble
STS-95: Al doilea zbor al lui John Glenn, cel mai bătran om în spaţiu şi al doilea membru al Congresului în spaţiu.
STS-92, a 100-a misiune a unei Navete Spaţiale
STS-114: Reîntoarcere la zbor după dezastrul Columbia (STS-107)
STS-121: A doua misiune de reîntoarcere la zbor după Columbia şi prima lansare pe data de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite Ale Americii.
STS-116: Prima lansare pe timp de noapte după dezastrul Columbia
STS-131: Cea mai lunga misiune pentru Discovery

Conform informarilor oficiale, Discovery va fi scoasă din uz în acest an, iar NASA a oferit naveta către Smithsonian Institution's National Air and Space Museum pentru expunere şi conservare ca parte a colecţiei naţionale după ce va fi scoasă din uz urmand ca aceasta sa inlocuiasca naveta Enterprise în interiorul muzeului.
lansare.jpg
Discovery.jpg

Avem grija de investitia dumneavoastra

Daca intentionati sa adaugati pe lista bunurilor dumneavoastra o casa de vacanta sau o vila superba in aceasta perioada, va oferim pachetul complet de servicii: design, proiectare, executie si finisare.
home-business.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
Statii de epurare pentru curatarea unei cantitati de apa cuprinsa intre 0,8 mc/zi si 30 mc/zi la preturi cuprinse intre 1.800 euro+tva si 19.450 euro+tva.
* Preturile contin discount fata de lista de pret a fabricantului.
** Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe tcc.vanzari@gmail.com

TC CERAMIC HB - lichid ceramic termo-hidro-fonoizolator

De curand pe piata internationala a izolatiilor a fost lansat cu success un produs ceramic ce a reusit sa revolutioneze domeniul constructiilor civile si industriale – TC Ceramic HB – care, in baza unui parteneriat international, este distribuit de Thermal Coat Continental care urmareste dezvoltarea unor relatii comerciale pe termen lung cu parteneri importanti de pe teritoriul intregii tari. Compania dispune de un colectiv perseverent, flexibil, deschis la noi provocari si prompt in onorarea celor mai exigente comenzi, de la simple achizitii la prestari de servicii complexe.
Thermal Coat - reprezinta un polimer lichid ceramic cu proprietati de conservare a energiei, dezvoltat in cadrul programului explorarii spatiale, pentru portejarea obiectelor pilotate de radiatiile termice neuniforme care actioneaza asupra navelor spatiale (incalzirea acestora sub actiunea soarelui si racirea lor in zona umbroasa) si care functioneaza bazadu-se pe principii fizice, diferite fata de materialele termoizolante uzuale. Datorita schimbarii si reducerii costurilor, a devenit posibila productia acestui material la un pret competitiv pe scara larga in paralel cu materialele termoizolante uzuale.
TC Ceramic HB - Compozitia fluida si densa pe langa cauciucul sintetic si polimerii acrilici contine microsfere ceramice vidate si microsfere de silicon umplute cu aer. Dupa aplicarea compozitiei pe suprafata, in timpul evaporarii apei si a polimerizarii materialului, in jurul microsferelor de silicon, datorita actiunii puterilor electrostatice, se formeaza coconi de microsfere vidate.
Structurate in acest fel microsferele din silicon si cele ceramice vidate creeaza in compozitia aplicata o puternica structura elastica, care poseda un inalt grad de rezistenta termica. Polimerul, in baza structurei elastice din compozitie, formeaza la randul sau o structura peliculara dispusa in straturi longitudinale separate intre ele prin goluri fine de aer. Ca rezultat se formeaza o membrana elastica stratificata si termoreflectoare, care impiedica patrunderea umiditatii si blocheaza mecanismele de transfer termic.
Aplicabilitatea vopselei termoceramice este raspandita in multe domenii industriale precum liniile de transport al agentilor termici (abur, apa calda), conducte si linii tehnologice de transport fluide (gaze, lichide fierbinti), constructiile de case, obiective industriale, constructiile de utilaje, masini si instalatii, etc.

Avantajele oferite de TC Ceramic HB
Prin calitatile sale unice de conservare termica, volum si greutate minima acest material:
• poate realiza izolarea termica pentru cele mai diverse aplicatii civile si industriale, reprezentand o alternativa eficienta si economica la costurile inalte ale sistemelor clasice de termoizolare;
• prezinta proprietati execelente de reflexie si emisie a radiatiilor- reduceri semnificative a pierderilor de energii;
• conductivitate termica extrem de scazuta;
• prezinta proprietati fonoabsorbante si inalte dielectrice;
• poseda un grad ridicat de aderenta fata de diverse tipuri de materiale;
• rezistenta mecanica inalta – nu poate fi dat jos cu usurinta de pe suprafata aplicata si nici nu produce crapaturi precum vopseaua;
• rezista la vandalism – nu poate di dezasamblat, stricat, furat;
• poate fi aplicat pe obiecte cu temperaturi de pana la 170 °C, fapt important in cadrul unor procese tehnologice complexe care nu permit intreruperi;
• materialul TC este rezistent la medii agresive;
• caracteristici termofizice unice:
o acoperirile cu vopsea ceramica, prezinta proprietatea unica de reflexie a radiatiilor termice, coeficientul de reflexie a radiatiilor solare fiind de 75% ceea ce nu permite ca produsele sa incalzeasca in rezervoare si se micsoreaza evaporarea acestora
o 99% din radiantul de energie ce ajunge in contact cu stratul de vopsea ceramica este reflectat si numai 1% este absorbit de acesta, astfel incat nu lasa sa treaca prin el energia si nici nu o acumuleaza;
• este un material izolator ignifug care nu sustine arderea, se descompune la 840 °C degajand oxid de carbon si azot astfel ca retine si incetineste propagarea flacarii si a fumului;
• indice inalt de aderenta la un mare numar de suprafete si materiale;
• rezistenta electrica volumetrica specifica – 1 – 1016 Ohm;
• reflecta razele UV in proportie de 98%;
• este anticoroziv;
• se dilueaza cu apa ceea ce permite lucrul in spatiu fara ventilatie;
• este un produs ecologic si nu genereaza deseuri nereciclabile;
• asigura o suprafata unica de acoperire, umple si cele mai mici neregularitati ale suprafetei;
• asigura un control vizual al suprafetei de prelucrat, si oportunitatea depistarii defectelor in orice moment, fara o pregatire prealabila;
• creste considerabil durata de utilizare a echipamentelor prelucrate si intervalele de reparatii;
• este utilizat pentru ambele tipuri de temperaturi;
• asigura protectia obiectelor cu multe nivele, fara a apela la alte protectii suplimetare;
• se combina cu succes cu alte materiale termoizolante;
• suprafetele prelucrate cu TC se curata usor de praf si murdarie;
• se poate aplica pe suprafete complicate de orice forma (vane, garnituri de etansare, robineti, etc);
• creste fiabilitatea sistemelor tehnice pe ansamblu;
• elibereaza spatii si suprafete importante in cladiri si canale tehnologice;
• nu necesita cheltuieli pe tipul exploatarii indelungate a termoizolatiei.

Comparatia TC cu termoizolarea traditionala
Sisteme de incalzire – Protectia termica obtinuta cu 80mm vata minerala se poate realiza cu 2mm TC. Acest lucru inseamna ca in acelasi colector se poate amplasa o teava de incalzire de un diametru mai mare care ar produce de 2,5 ori mai multa caldura. Drept urmare la acelasi sistem de incalzire pot adera de 2,5 ori mai multi utilizatori sau se poate reduce incarcarea cazanelor de incalzire.

Coeficientul de conductivitate termica al TC Ceramic HB este 0,005 λ, Vт/m² K in comparatie cu 0,062 (vata minerala) si 0,034 (polistiren).
Termen de exploatarei: peste 10 ani la exterior si peste 25 ani in mediu interior

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pe tcc.secretariat@gmail.com sau pe tc.ceramic.coat@gmail.com
Aplicarea vopselei ceramice se realizeaza rapid prin suflarea acesteia pe suprafata vizata (tabla, aluminiu, lemn, caramida, beton, polistiren, sticla, panouri osb, carton bituminos) protejand constructia atat din punct de vedere termic, fonic si hidrotic cat si impotriva extinderii unui eventual incediu
Aplicarea vopselei ceramice se realizeaza rapid prin suflarea acesteia pe suprafata vizata (tabla, aluminiu, lemn, caramida, beton, polistiren, sticla, panouri osb, carton bituminos) protejand constructia atat din punct de vedere termic, fonic si hidrotic cat si impotriva extinderii unui eventual incediu
Lichidul ceramic realizeaza o bariera impotriva transferului termic (+/-) avand aplicabilitate in aproape toate domeniile de activitate
Lichidul ceramic realizeaza o bariera impotriva transferului termic (+/-) avand aplicabilitate in aproape toate domeniile de activitate
Imobilele ofertate "la rosu" de fapt sunt predate cumparatorului avand o serie de lucrari care le pot cataloga ca fiind constructii predate "la gri", insa pentru care alte societati va solicita sume suplimentare, iar noi nu.

TCC HOUSE 1 (casa noua P+E+M);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 330 mp;
Pret “la rosu” = 62.640 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 2 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 234 mp;
Pret “la rosu” = 47.570 € + TVA
Pret “la cheie” = 76.900 € + TVA

TCC HOUSE 3 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 97,45 mp;
Suprafata totala desfasurata = 235 mp;
Pret “la rosu” = 49.900 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 4 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 87,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 175 mp;
Pret “la rosu” = 39.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.800 € + TVA

TCC HOUSE 5 (casa noua P+E);
Suprafata construita la sol = 70,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 141 mp;
Pret “la rosu” = 37.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 62.000 € + TVA

TCC HOUSE 6 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 84 mp;
Suprafata totala desfasurata = 165 mp;
Pret “la rosu” = 41.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 69.000 € + TVA

TCC HOUSE 7 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 114,92 mp;
Suprafata totala desfasurata = 179 mp;
Pret “la rosu” = 45.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 67.900 € + TVA

TCC HOUSE 8 (vila P+1E+M);
Suprafata construita la sol = 85,50 mp;
Suprafata totala desfasurata = 265 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 91.000 € + TVA

TCC HOUSE 9 (casa de vacanta P+M);
Suprafata construita la sol = 127 mp;
Suprafata totala desfasurata = 254 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 79.000 € + TVA

TCC HOUSE 10 (casa P+E);
Suprafata construita la sol = 106 mp;
Suprafata totala desfasurata = 211 mp;
Pret “la rosu” = 51.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 83.000 € + TVA

TCC HOUSE 11 (vila montana P+E+M);
Suprafata construita la sol = 130,72 mp;
Suprafata totala desfasurata = 345 mp;
Pret “la rosu” = 65.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 95.000 € + TVA

TCC HOUSE 12 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata totala desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 180 mp usor inclinat si hidroizolat cu lichid ceramic
Pret “la rosu” = 79.500 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 13 (vila de lux P+E);
Suprafata construita la sol = 180 mp;
Suprafata desfasurata = 385 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 87.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 135.000 € + TVA

TCC HOUSE 14 (Locuinta trifamiliala dotata cu lift: P+2E);
Suprafata construita la sol = 200 mp;
Suprafata totala desfasurata = 600 mp;
Acoperis: 300 mp a carui invelitoare va fi in functie de etapa comandata, respectiv
- “la rosu” fiind folosita tabla ondulata tip Lindab (garantata 15-20 ani) sau
- “la cheie” fiind folosite tigle de beton realizate cu tehnologie suedeza (garantate 50 ani)
Pret “la rosu” = 130.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 225.000 € + TVA

TCC HOUSE 15 (vila noua P+2E);
Suprafata construita la sol = 109,10 mp;
Suprafata totala desfasurata = 263 mp;
Pret “la rosu” = 54.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 85.000 € + TVA

TCC HOUSE 16 (casa noua unifamiliala);
Suprafata construita la sol = 166 mp;
Suprafata totala desfasurata (cu terase) = 212 mp;
Pret “la rosu” = 52.000 € + TVA
Pret “la cheie” = 80.000 € + TVA

Pentru mai multe detalii despre conditiile de contractare si plata, modalitati de executie, finisaje, bonusuri oferite pentru achizitionarea la cheie a imobilelor sau pentru termene de predare va invitam sa vizitati sectiunea Constructii noi.
Unic reprezentant comercial al singurului producator european de skiduri GPL subterane brevetate international, omologate CE si certificate MID;
Distribuitor national al materialelor de constructii (BCA, pavaje, borduri, jgheaburi, tigle de beton) si al celui mai nou produs termo-hidro-fonoizolator dezvoltat de cercetatorii institutului spatial NASA;
Prestator de servicii de design,proiectare si antreprenor general pentru constructii civile, comerciale si industriale;
Constructor si designer al statiilor de distributie GPL/carburant/mixte in regim comercial sau de incinta;
Dealer national pentru statii de epurare si separatoare de hidrocarburi agrementate in Romania;
Consultant in servicii de mediu, metrologie, marketing, dezvoltarea afacerilor si servicii energetice la nivel national.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one